De ketels van Atag

besparen met een ketelBij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel zijn een aantal dingen belangrijk. Zo is het vermogen van de ketel zeer belangrijk om het huis zo goed mogelijk te kunnen verwarmen. Ook is belangrijk hoe zuinig de ketel het vermogen kan leveren. Hiermee kun je immers iedere maand op de energiekosten besparen en ervoor zorgen dat de aanschafprijs van de ketel uiteindelijk wordt terugverdiend. De ketels van Atag zijn compact en worden vaak goed getest. Zo is er bijvoorbeeld de E325EC, de Eilanden verkoopt deze ketel voor een scherpe prijs.

Wat echter het allerbelangrijkste is bij de aanschaf van een nieuwe ketel is de betrouwbaarheid. Aan vermogen en zuinigheid heb je namelijk helemaal niks wanneer de ketel niet betrouwbaar presteert. Om aan deze belangrijkste eis te kunnen voldoen kan je het beste ketels van betrouwbare merken aanschaffen. Er zijn slechts een aantal merken verwarmingsketels die als zeer betrouwbaar te boek staan. De ketels van Atag zijn hier een goed voorbeeld van.

Als beste uit de test

Iedere jaar worden door de consumentenbond verschillende modellen CV ketels uitgebreid getest om te bepalen welke ketel de beste koop is voor consumenten. Uit deze tests komen meestal maar enkele merken als beste uit de test. De modellen van Atag behoren al jaren tot de beste ketels van Nederland. De laatste zeven jaar zijn de ketels van Atag als beste uit de test gekomen van de consumentenbond. Dit betekent dat wanneer een consument besluit een ketel van Atag aan te schaffen dat zij ervan uit kunnen gaan dat deze ketel op alle eerder genoemde belangrijke dingen zeer goed zal scoren. De ketel zal dus niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook een hoog vermogen leveren zonder dat hier veel energie bij wordt gebruikt.

Scroll to top